Svenske Reza Madadi tillbaka i UFC

Publicerad 10 juni, 2015
kommentarer
4

Den kontroversiella stjärnan är tillbaka i hetluften.

Den svenske MMA-stjärnan Reza ”Maddog” Madadi var på väg mot en strålande karriär i UFC innan han dömdes för grov stöld under sommaren 2013. Hans sista seger i organisationen kom mot Michael Johnson på hemmaplan i Globen, en fighter som sedan dess blivit topprankad i världen. Efter sitt fängelsestraff har Madadi jobbat hårt för att komma tillbaka till UFC, som valde att klippa hans kontrakt efter fängelsedomen. Tidigare ikväll meddelade hans managers att ”Maddog” har fått kontrakt på nytt.

Någon match har ännu inte annonserats, men det lär komma eftersom Madadi förmodligen vill gå match så fort som möjligt efter det långa uppehållet. Det har gått över två år sedan 36-åringen gick sin senaste fight.

Kommentarer