MMA-fajtande IS-terrorist dödad i amerikansk flygattack

Publicerad 30 oktober, 2015
kommentarer

En förre detta tysk MMA-fajter och rappare, Denis Cuspert, har enligt amerikanska källor dödats i en flygattack.

denis-cuspert-640x360

Cuspert eller Abu Talha al-Almani som han hette under sin tid som terrorist, har sedan 2014 efterlysts av amerikanska myndigheter som en medlem i terrororganisationen IS (islamiska staten). Tysken har medverkat i flertals videoklipp där IS-terrorister halshugger deras offer. I ett nylagt videoklipp ska den misstänkte tysken har hållit upp den halshuggne offrets huvud.

Detta är den andra förre detta kampsportaren som dödats i samband med attacker mot IS under 2015. Tidigare i år dödades den forne världsmästaren i thaiboxning, Valdet Gashi, i en attack mot terrorsekten.

Kommentarer