”Irakiske Rambo” har dödats – skjuten i pannan i sitt hem under en brutal stormning

Publicerad 5 december, 2015
kommentarer

Blev uppmärksamheten kring "Irakiske Rambo" vad som dödade honom?

För några dagar sedan skrev vi om den ”irakiske Rambo”, Ayyub Faleh al-Rubai, som han heter eller ”Dödens ängel” som han även kallas. En man som enligt obekräftade uppgifter sägs ha dödat cirka 1 500 IS-terrorister. Terrorsektens värsta mardröm med andra ord.

Men kanske var uppmärksamheten det som ledde till hans död. För nu rapporterar flera utländska medier att ”Rambo” är död. IS-soldater ska ha stormat soldatens hem och dödat honom och sex av hans kumpaner. Men han gav inte upp så enkelt – även 14 terrorister ska ha dött under attentatet.

På en bild som cirkulerar på nätet ses en bild på en död man som liknar al-Rubai. Personen ser ut att ha skjutits i pannan.

CODYZoWWcAApEKZ

Mer…

 

Kommentarer