Ökände knarkbaronens meddelande till ISIS – ’My men will destroy you’

Publicerad 11 december, 2015
kommentarer

Den ökände knarkbaronen och ledaren för Sinaloa-kartellen El Chapo (Joaquin Guzman) har gått ut med ett meddelande till ISIS. Han lovar då ledaren Abu Bakr al Baghdadi att hans män kommer att förgöra hans män, efter han fått reda på att ett utav hans smugglingskepp blivit förstört av terrorgruppen. Meddelandet läckte ut via sidan cartelblog.com.

el-chapo-sends-message-to-ISIS3

You [ISIS] are not soldiers. You are nothing but lowly p*ssies. Your god cannot save you from the true terror that my men will levy at you if you continue to impact my operation.

el-chapo-sends-message-to-ISIS4

My men will destroy you. The world is not yours to dictate. I pity the next son of a wh*re that tries to interfere with the business of the Sinaloa Cartel. I will have their heart and tongue torn from them.

Kommentarer