UFC återvänder till Sverige – Alexander Gustafsson möts Ilir Latifi i Malmö

Publicerad 1 april, 2016
kommentarer

UFC bekräftar gala på Malmö Stadion på svenska nationaldagen

UFC-Sweden

Under natten till fredagen meddelade UFC att de kommer att återvända till Sverige under oktober månad med en huvudmatch i lätt tungvikt mellan Alexander Gustafsson och Ilir Latifi. Galan kommer att äga rum i Malmö, närmare bestämt Malmö Stadion, på Sveriges nationaldag den 6:e juni.

Senast UFC var i Sverige den 24:e januari 2015 så intog ca 30.000 personer Tele2 Arena i Stockholm för att se den största MMA-stjärnan i Sverige, Alexander Gustafsson, i ett möte mot amerikanen Anthony Johnson. Matchen tog dock slut inom 3 minuter och det hela slutade i ett antiklimax som var påtagligt i hela arenan.

Kommentarer