MMA-fighter räddar 8-årig pojke från att drunka

Publicerad 24 januari, 2016
kommentarer

Eli Elias hjälpte en pojke som trillat ner i vattnet i Maren, Södertälje.

2669927651

26-årige Eli Alias tränar MMA på gymmet Pancrase och var ute och körde i sin nya bil i Södertälje, när han såg en kvinna som vinkade åt honom att stanna. När han klev ut ur bilen kunde han se en liten pojke som trillat ner i det iskalla vattnet och häll på att drunka.

Då såg jag att hennes son låg i vattnet. Vissa delar av vattnet hade frusit till rätt ordentligt. Han måste ha ramlat i med rätt stor kraft då han hade vatten över huvudet och försökte ta tag i iskanten. Jag märkte hur han skrapade naglarna mot den. Då visste jag att det var illa.

Jag visste att jag var tvungen att hoppa i. Så jag gjorde det. Kylan är inget problem för mig. Det enda jag var rädd för var att slå i knät i stenarna då jag opererade korsbandet för två månader sedan.

Han var ganska aggressiv och rev mig i ansiktet. Jag försökte prata med honom men han skrek hela tiden. Men till slut fick jag upp honom.

En folksamling bildades, med ett par som filmade händelsen och andra personer som bara körde förbi.

Folk körde bara förbi. De trodde väl att det var ett skämt eller något. Ett par stod och filmade med sin mobil hela tiden.

Elias ville sedan hjälpa mamman och pojken till närmsta sjukhus.

Men morsan sa nej och började gråta. Hon ville bara till sin syster i Blombacka. Så jag släppte av dem vid Shellmacken där en av hennes systrar väntade.

Jag har aldrig sett en unge så livrädd. Jag vill inte ens tänka på vad han tänkte på.

Kommentarer