KONTAKTA MED OSS

Lista

10 fulaste tatueringarna i världen

Publicerad

den

10 sämsta tatueringarna huvudbild

Få saker är mindre smickrande än en riktigt avskyvärd tatuering. Här kommer vi att lista tio av de olycksaliga själar som antingen av misstag eller ren och skär illvilja gentemot sig själv som satt fult bläck i skinnet.

10 fulaste tatueringarna

Att skaffa sig en tatuering kan vara ett ödesdigert beslut. Motiv, storlek och tatuerarens skicklighet måste tas i betänk innan man sätter sig i stålen och låter nålen dansa över skinnet! Allt som oftast går det ganska så bra. Man lämnar salongen nöjd och glad över hur bra tatueringen blev. I vissa fall kan det dock gå riktigt fel. Dessa totala misslyckanden står i fokus för den här artikeln, där vi kommer att lista tio av världens fulaste tatueringar, dock inte i någon speciell ordning. Låt blicken din vika hädan för denna monstruösa ”konst”!

  • 10. Snooki

På plats nummer tio har vi en tatuering av Tv-profilen Snooki från den amerikanska reality-serien Jersey Shore. Att ha en bild på en kändis är inget nytt. Att denna celebritet dock skal framställas med ett blåslaget öga här inte direkt till vanligheterna.

  • 9. Känn dig fri att ”döma” den här!

Felstavad tatuering

Ett av de mest säkra sätten att få en ful tatuering är att inkludera en ramsa text. Bokstäver är svåra att få till på en yta såsom skinnet. De blir oftast krokiga och åldras inte särskilt väl. Sedan läper man självklart risken av att de ord man önskar blir felstavade. Den här unga grabben har olyckligtvis drabbats av det sistnämnda. Bra eller dålig? You be the ”Juge”!

  • 8. Djungelns konung

Tiger

Djurmotiv är ganska så populärt när det kommer till kulturen kring tatuering. Redan under 1800-talet kunde man se sjömän traska omkring i de europeiska hamnarna med allt från valar till hajar och sjömåsar på armarna. Den här personen ville tydligen ha djungelns konung, en tiger, intatuerad. Resultatet blev dock minst sagt undermåligt.

  • 7. Fel två gånger om

Felstavad tatuering2

Som nämnt ovan är texter och ord komplicerade ting när det kommer till tatueringar. Den här personen hade oturen två gånger om. En högst illitterat tatuerare måste ha fått uppgiften att stava ut den här texten!

  • 6. A joke of a Joker

Joker tatuering

Efter att den nu bortgångne skådespelaren Heath Ledger helt revolutionerade karaktären Jokern från Batman, blev det väldigt populärt att både klä ut sig till och tatuera in hans igenkännliga ansikte. Även om det är ett populärt motiv, får man säga att den här tatueraren inte direkt hade en fingertoppskänsla i sin applicering av Jokern den här gången.

  • 5. Spindelsyn

Ögon tatuering

Som känt har spindlar en väldans massa ögon. Möjligen kan den här personen ha siktat på att inkarnera den goda synen av dessa småkryp med den här tatueringen. Oavsett, är den väl ändå lite läskig?

  • 4. Superkändisen

Marilyn Monroe tatuering

Vem skall det här föreställa? Vågar man på sig en gissning? Svaret kan möjligen överraska, då det är en näst intill oigenkännlig avbildning av en av världens största superstjärnor genom tiderna. Så vem skall det då föreställa? Marilyn Monroe, såklart!

  • 3. Araknafobi

Spindel tatuering

Ibland kan saker och ting gå fel. Vare sig det var planerat eller ej, så faller inte allt helt enkelt på plats. Vad den här mannen tänkte när han bestämde sig för att tatuera en gigantisk spindel rakt över hela ansiktet, det kan enbart en välutbildad psykiatriker svara på.

  • 2. Nio månader, och sedan då?

Gravid tatuering

Det är inte alltför ovanligt att man ibland ser barnvagnar med en liten klisterlapp som säger ”Baby On Board!”. Nyblivna föräldrar tycks uppskatta denna formen av relativt torr och fantasilös humor, men finner man det roligt så gör man det. Att dock tatuera in samma lilla fras på en gravid mage kan möjligen ses som ett misstag om man har någon som helst framförhållning. Graviditetsstadiet pågår inte permanent. Så länge den här kvinnan inte satsar på att befolka en smärre stad helt själv, kommer den här tatueringen att tids nog verka lite malplacerad.

  • 1. Ett huvud i full rullning!

Kör huvud tatuering

Om inget annat, så är den här tatueringen intressant. Märkbart gjord med glimten i ögat, tycks mannen på bilden vara ganska så stolt över den lilla farkost som transporterar hans huvud genom livet. Om man skall vara lite lustig, kan man säga att den här tatueringen ger frasen ”You’re driving me crazy!” en helt ny mening.

Så, en lista på några av världens sämsta tatueringar. Vilken var bäst i sin fulhet?

 

Fortsätt läsa