UFC-stjärnan vill möta Floyd Mayweather i en ren boxningsmatch

Publicerad 4 mars, 2016
kommentarer

UFC:s största stjärna, Conor McGregor, vill möta den obesegrade boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather i en ren boxningsmatch

UFC-mästaren Conor McGregor har vid flera tillfällen sagt att den forne boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather, som av många anses vara den bästa boxaren någonsin, inte skulle ha en chans om de hade mötts i en MMA-match. Nu verkar det som att Conor kan tänka sig möta Mayweather även i en boxningsmatch.

Så här säger irländaren om en eventuell boxningsmatch mot Mayweather.

I’m open to discussions, come at me. But I hold the key and it’s me who holds the key to the fight game. I am open minded, I am open to discussion, I love competition, I love fighting. It would be nice to make that fight if the fans were interested and wanted to see it. I’m all about those numbers, Gareth, so I would definitely do that, no problem.

Den 39-årige Mayweather la handskarna på hyllan i slutet av 2015 efter att ha varit obesegrad i sina 49 proffsmatcher.

Kommentarer