KONTAKTA MED OSS

Lista

10 sexigaste MMA tjejerna just nu

Publicerad

den

Sexigaste MMA-tjejer Huvudbild

Ute i MMA-sfären finns det ett antal kvinnliga tävlande som definitivt platsar in som modeller i de bästa modemagasinen. I den här artikeln kommer vi nämna tio av dessa tjejer, samt beundra deras utseende.

MMA-tjejer att beskåda

Ur ett visst perspektiv, är MMA en arena för jämställdhet. Likväl män som som kvinnor tävlar inom sporten, och de som tar klivet in på canvasen blöder på samma villkor. Buren står öppen för alla som önskar strida i den, och med denna öppna och välkomnande policy som sporten fostrar, får man folk av alla de slag som vill testa på MMA. När det kommer till kvinnorna, kan några av dessa utöver sina skickligheter i buren, även ha ett mycket fördelaktigt utseende till sin fördel.

Nedan kommer vi nu att lista tio ordentligt vackra MMA-tjejer. De är inte i någon särskilt ordning, och vi kommer inte att rangordna eller betygsätta dessa kvinnor i Zuckerberg-stil. Det kommer helt enkelt bara var en lista på ett antal kampflickor att beundra!

Veronica Macedo

Veronica Macedo (6-4-1) är en 25-årig flugviktare från Venezuela. Hon tävlar i Ultimate Fighting Championship (UFC), och har under sin tid i organisationen lyckats med att kamma hem blott en seger på fem matcher. Trots att det inte har gått vägen för Macedo i hennes UFC-karriär, har hon alltid ett yrke som modell att fala tillbaka på!

Veronica Macedo

Michelle Waterson

En veteran i MMA-sammanhang, tycks Michelle ”The Karate Hottie” Waterson (18-9) aldrig ha tvivlat på sitt vackra utseende om man får tro hennes smeknamn. Den nu 35-åriga amerikanskan har varit en stapel i UFCs stråviktsdivision en längre tid, under vilken hon samlat på sig ett matchfacit på 6-5. Waterson har även profilerat som något av en modell vid sidan om buren, vilket är förståeligt när man väl fäster ögonen på den nätta ”Karate Hottie”.

Michelle Waterson

Ariane Lipski

Brasilianskan Ariane ”Queen of Violence” Lipski (13-7) är en UFC-fighter som man utan några större problem skulle kategorisera som ”vacker”. Vid 27-års ålder har Lipski lyckats samla på sig en stor skara följare på sociala medier tack vare hennes goda utseende. Tampandes i flugviktsdivisionen, har det gått mindre bra med tävlandet den senaste tiden för ”Queen of Violence”. Av sina sex senaste matcher har hon enbart vunnit två. Dock har hon undvikit alltför stor skada, och lyckats trots förlusterna behålla sitt fagra yttre.

Ariane-Lipski

Sabriye Sengul

En kvinnlig turkisk fighter kommer nu in på vår lista. Sabriye Sengul (1-1) är en 32-årig flugviktare som befinner sig i gryningen av sin professionella MMA-karriär. Av hennes två matcher, har Sengul tagit en seger och lidit en förlust. Hon debuterade i november 2019, där hon klev in i Bellator-buren för att gå en submission-förlust till mötes. Efter nederlaget släpptes Sengul av Bellator, och tävlar nu i mindre organisationer. Innan hon slog om till MMA, var Sengul en framstående kickboxer.

Sabriye-Sengul

Denise Kielholtz

Denise ”Miss Dynamite” Kielholtz (6-2) är en av de lite tyngre kvinnorna på den professionella MMA-scenen. Den 32-åriga holländskan tävlar i bantamviktsdivisionen, och har på relativt kort tid etablerat sig som en av krafterna att räkna med i viktklassen. Med en bakgrund som kickboxare, har Kielholtz de senaste två åren gått bärsärkagång genom Bellator, där hon i dagsläget kan åtnjuta en vinstsvit på fyra raka matcher. Som smeknamnet hennes avslöjar, är hon en explosiv fighter, samt flammande vacker.

denise-kielholtz

Alejandra Lara

Den colombianska flugviktaren Alejandra ”Azul” Lara (9-4) är mer eller mindre definitionen på en vacker MMA-fighter! Vid 26-års ålder har Lara lyckats etablera sig som en duktig striker i Bellator, och en motståndare som inte får underskattas. Det är dock hennes vackra yttre som väckt mest intresse för ”Azul”s karriär i buren. Med anlag som är såväl spanskt som av urbefolkningen i Colombia, är den här Maya-flickan något alldeles extra i såväl buren som framför kameralinsen!

Alejandra Lara

Anastasia Yankova

Som ett av Moder Rysslands bästa exemplar av vackra kampsportare, gör nu den 30-åriga flugviktaren Anastasia Yankova (5-1) entré på listan! Yankova tävlar i Bellators flugviktsdivision, och har under sin tid i organisationen lyckats ta hem tre vinster på fyra matcher. Hennes senaste match slutade dock i en förlust, ett nederlag som blev det första i hennes professionella karriär. Snygg som få, finns det goda utsikter för såväl hennes karriär framöver som för dem som får bevittna henne i Bellator-buren!

Anastasia Yankova

Andrea Lee

Andrea ”KGB” Lee (12-5) är en 32-årig amerikansk flugviktare som definitivt har en del faktorer som talar för henne. Efter en smärre tid av förluster, tog Lee nyligen sin första vinst på tre matcher i UFC för att återfinna vinstformen. Utöver hennes effektiva grappling och stryktålighet, har Lee även ett mycket fördelaktigt utseende. Blond, blåögd och med en god fysik, går det inte att förneka ”KGB” hennes läckra form.

Andrea Lee

Valerie Loureda

Nu kommer den yngsta fightern på vår lista i amerikanskan Valerie ”Master” Loureda (3-1). Vid blott 22 år fyllda har den vackra Loureda redan hunnit med att debutera för och följaktligen gå fyra matcher i organisationen Bellator. Hon har lyckats väl hittills i sin karriär som professionell MMA-utövare, där enbart ett nederlag har lidits. Tävlandes i flugviktsdivisionen, finns det mycket som talar för att den unge jänkaren kommer få uppleva en uppsjö av triumfer framöver.

Valerie Loureda

Paige VanZant

Sist men långt ifrån minst kommer möjligen den mest kända ”snyggingen” inom MMA in på vår lista, Paige ”12 Gauge” VanZant (8-5) Med likväl ett smeknamn som utseende som säger *PANG!* etablerade sig en ung VanZant tidigt som en av de vackraste kvinnorna inom kampsportensporten. När hon väl tävlade i MMA stred hon för UFC, där hon såg en del framgång.

Hon har dock lämnat MMA-buren bakom sig, och tillhör idag bkb-scenen (Bare Knuckle Boxing), på vilken hon gjort sig hemmastadd i organisationen BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship). VanZant livnär sig fortfarande med nävarna, och drar som tidigare in stora tittarsiffror av folk som vill se den våldsbenägna nymfen spilla blod på canvasen!

Paige VanZant

Beautiful but deadly!

Även om det alltid är trevligt när en tävlande ser bra ut, får man inte förkasta dessa kvinnors skicklighet i buren. De är alla kvalificerade nog, vackert utseende eller ej, att gå kamper i några av världens främsta MMA-organisationer. Så länge man har i åtanke att dessa tjejer inte bara är ögongodis, utan också besitter det tekniska kunnandet att demolera en motståndare på canvasen, skadar det inte att utöver deras stridande även åtnjuta det yttre!

 

Fortsätt läsa