KONTAKTA MED OSS

Wow

22-åringens förvandling har kostat halv miljon kr – vill bli könlös utomjording

Publicerad

den

Vinny Ohh, en 22-årig kille från Kalifornien har bestämt sig för att han inte vill se ut som alla andra. Så han har spenderat nästa en halv miljon kronor på att bli……….en könslös utomjording.

Här är en av dem få bilderna innan hans operation och som ni kan se, en helt ordinarie pojke.

Här är ytterligare en bild, återigen långtifrån hur han har ändrat sitt utseende till idag.

”Under åren har jag insett att jag är varken gay, bi, trans eller något av dessa saker, jag vill bara vara mig”, sa Vinny i en intervju. Han har inte en strikt preferens för en sexuell partner heller och identifierar sig inte med något kön.

Vinny har gått igenom 110 kirurgiska ingrepp för att omvandla sig till den alien som han längtat efter att vara och gjorde rubriker över hela världen.

Så låt oss gå igenom några av de olika steg som Vinny har gått igenom:

  • Vid början av 17 års ålder började Vinny med att fylla läpparna med olika medel och har därefter fortsatt med flera rhinoplastier (näsjobb).
  • Förutom läppfyllningar och näsjobb har Vinny genomgått 20 sessioner av kryo ansiktsfrysningar, 2 ögonbryns filters, samt flera botox-sessioner.

     

”Jag ser inte verklig ut och människor älskar det. Vissa har sagt att de vill att deras barn ska vara som jag och att jag är en inspiration för barn som inte känner att de hör hemma, förklarar Vinny.

Här nedan kommer lite fler bilder som vi fått via hans Instagram @vinnyohh som har mer än 81,000 följare.


 

Fortsätt läsa