KONTAKTA MED OSS

MMA

Anthony Johnson sågar Alexander Gustafsson: ”Behöver bara en chans för att döda dig”

Anthony Johnson slår tillbaka mot Alexander Gustafsson efter hans senaste uttalanden.

Publicerad

den

Det var nästan bara respekt mellan Alexander Gustafsson och Anthony Johnson, både före och efter matchen på Tele2 Arena. För ett par dagar sedan uttalade sig Gustafsson i Expressen att han hade besegrat Johnson sex av sju gånger. Att han hade otur som blev träffad. Det citatet gillades inte av Anthony Johnson som gav svar på tal via Instagram.

Han skriver:

Jag gillar respekt i den här sporten, så jag ger det och förväntar få det. Vissa människor kan inte hantera att få tokspö. Du förlorade till Jon Jones och snackade skit efteråt, du förlorade till mig och nu snackar du skit efter att ha först visat respekt.

Så det här är dedikerat till dig från mig om det där sex av sju dagar. Som jag sa jag behöver bara en för att avsluta ditt liv och din karriär @alexthemauler. Jag var respektfull mot dig och nu säger du det här. Det är väldigt lågt.

0TFq1de

Fortsätt läsa