KONTAKTA MED OSS

Wow

Ex-polis om rymning: ”Kvinnan hjälpte fången för att han har en stor penis”

Polis misstänker att rymmarna fick hjälp på grund av en stor penis.

Publicerad

den

En kvinnlig fängelsearbetare som är misstänkt för att ha hjälpt två mördare att fly, kan ha gjort det för att den ene fången är välrustad. Ja ni läste rätt – en stor penis ska ha räckt hävdar en pensionerad inspektör.

Rymmarna heter Richard Matt, 48, och David Sweat. De ska ha använt borrmaskiner för att gräva en tunnel genom väggarna och ut från fängelset i Dannemora nära den kanadensiska gränsen. Nu har alltså polisen förhört fängelsearbetaren Joyce Mitchell. Enligt den förre inspektören David Bentley är mördaren Richard Matt en riktig kvinnotjusare.

När han fixar till sig så är han väldigt snygg och i ärlighetens namn väldigt välrustad. Han skaffar sig flickvänner var han än går.

Fångarna skulle till och med ha gjort i ordning sängarna i sina celler så det såg ut som att de låg och sov. Något som de flesta minns från filmen ”Escape from Alcatraz” med Clint Eastwood. De hade till och med lämnat ett meddelande efter sig i cellen. På lappen stod det ”Have a nice day” tillsammans med en smiley.

Joyce Mitchell

Joyce Mitchell

Meddelandet som fångarna lämnade efter sig.

Meddelandet som fångarna lämnade efter sig.

Fortsätt läsa