KONTAKTA MED OSS

Hemskt

Amputerad kvinna får världens elakaste utskällning efter bråk om handikapparkering

Den enbente kvinnan fick en rejäl utskällning när hon påpekade för en frisk granne hade han parkerat sin bil på hennes handikapplats.

Publicerad

den

amputerad-kvinna

Vilka idioter det finns där ute! Det var när amerikanen Ashley Brady, vars ena ben är amputerad, skulle parkera sin bil på handikapplats i delstaten Ohio som hon såg att en bil utan handikappskylt hade ockuperat platsen. Brady valde då att påpeka detta för ägaren genom att lämna ett meddelande på grannens bilruta, skriver   Tillbaka fick hon ett chockerande elakt svar. Grannen hade i sin tur lämnat en egen lapp på den enbente kvinnans bil.

Hej handikappad! För det första lägg aldrig dina händer på min bil igen! För det andra raring så är inte du den ende med problem. Om du vill ha medlidande kan du gå till en stödgrupp för enbenta. Du trasslade dig med fel person. Jag struntar i vad som står i ditt meddelande, rör min bil igen och jag kommer att anmäla dig, jag leker inte. Jag kommer meddela kontoret att om lipsillen rör min egendom igen så kommer det bli problem. Så gå och gråt över din problem till någon som bryr sig eftersom jag går iväg med båda mina ben!!!!! Bitch.

Brady blev av med sin ena ben nyligen efter en svår olycka och har senaste året haft en svårt att börja lära sig gå igen med benprotes. Enligt henne skrev hon i det första meddelandet att grannen inte vet hur det är att försöka gå på ett ben.

Nyhetsinslaget av ABC 22 om händelsen:

Fortsätt läsa