KONTAKTA MED OSS

Hemskt

Förre detta UFC-fighter dömd till 36års fängelse för misshandeln av porrskådisen Christy Mack

War Machine kommer skaka galler en bra tid framöver

Publicerad

den

Den förre detta UFC- och Bellator-fightern Jon Koppenhaver, mer känd som ”War Machine”, blev under tisdagen fälld för den brutala misshandeln av sin förre detta flickvän, porraktrisen Christy Mack och hennes vän Corey Thomas. Koppenhaver dömdes till 36-års fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning.

Det var i augusti 2014 som Koppenhaver attackerade Mack och Thomas i Macks hem. Det var en brutal misshandel där Mack fick stora skador bland annat flera tänder utslagna, orbitafraktur (skallskada), och leverskada av våldet som hon utsattes för. Koppenhaver flydde efter övergreppet och var på flykt i drygt en vecka innan polisen hann gripa honom.

Den 26-årige porraktrisen var väldigt nöjd över straffet och skrev på sitt Twitter-konto att domen var en vinst för alla kvinnor som fått utstå våld i hemmet.
Today was a great victory for myself, as well as victims of domestic violence everywhere. Please continue to speak out, and stay strong!

Koppenhaver slutade på ett MMA-facit med 14 segrar och 5 förluster. Den 36-årige amerikanen tävlade under en kort period i UFC där han medverkade i den sjätte upplagan av ”The Ultimate Fighter″. Han hann även gå två matcher i organisationen innan han fick sparken.

Fortsätt läsa