KONTAKTA MED OSS

Hemskt

Nu svarar han på mammans anklagelser: ”Känner mig kränkt”

Den anklagade grabben som sägs ha mordhotat en annan pojke hävdar sin oskuld.

Publicerad

den

Vi skrev igår om mammans frustration över att hennes elvaårige son blivit mordhotad genom att en grabb, enligt hennes utsago, skickat en bild där han bland annat riktade en pistol mot kameran. Mammans text om händelsen på Facebook spred sig som en löpeld på sociala medier. Många har reagerat, både positivt och negativt på hennes agerande. Vad mamman skrev kan du läsa här.

Nu har dock den anklagade grabben som sägs ha mordhotat elvaåringen delat med sig av sin version på sitt Instagram-konto. I meddelandet hävdar han sin oskuld och menar att han känner sig kränkt av mammans Facebook-delning.

Hej!
Jag ska berätta min version om Mordhotet som det stog att jag hade begått. Det är så att jag får höra att den här Mamman har anmält mig för hot mot hennes son och det är jag 100% säker på att jag inte hotat någon kille. Bilden som finns där säger dem att jag skickat till honom. Men nej det är ingen riktig pistol utom det är en skojbild jag och kompisar tog tillsammans som jag sedan klippt ut så bara jag är ensam på bilden. Och den har legat ute på sociala medier. Alltså det är inte pga bilden det blivit polisförhör utan det är misstankarna mot mig för brottet och detta ledde till polisförhör och frågan om det skulle väcka åtal. Men polisen kom fram till att det inte var jag som hotade honom. 6 månader efter incidenten inträffade så ska Mamman vid namn ******* hänga ut mig och är så säker på att jag begått det här brottet. Själv tycker jag att det är fel gjort av henne att lägga ut den. Men hon har all rätt och vara arg och besviken så. Men hon kan inte hänga ut mig förens hon vet 100% vem personen som har hotat hennes son är.
Det här falska ryktet som har spridits sig får mig att känna mig kränkt och nedtryckt för något jag inte gjort. Att känna att man knappt kan vistas ute pga att andra människor kommer utpeka mig till den som gjort det, även om det inte är jag, det känns helt bedrövligt.
Tack Uppskatta det.
DELA OCH SPRID DETTA!!!

 

Fortsätt läsa