KONTAKTA MED OSS

Hemskt

Porrstjärnan om War Machine: ”Hans ögon var helt blanka”

Enligt porrstjärnan Brooke Haven var det ingen överraskning att ”War Machine” misshandlade sin dåvarande flickvän Christy Mack.

Publicerad

den

Alla kommer vi ihåg den fasansfulla incidenten som inträffade under fjolåret när den förre UFC-fightern Jon ”War Machine” Koppenhaver misshandlade sin ex-flickvän, porrstjärnan Christy Mack. En grov misshandel som resulterade i brutna revben, 18 brutna ben i ansiktet, utslagna tänder, bruten näsa på två ställen och så vidare. Enligt Mack försökte även War Machine våldta henne och hon tror att han även hade dödat henne om inte hon hade lyckats rymma.

War Machine tillfångatogs efter flera veckor på rymmen och sitter nu i häktet i väntan på rättegång. Han riskerar livstid i fängelse. Men det är inte första gången som 32-åringen begår sjuka våldsbrott. Nu träder Christy Macks porrkollega Brooke Haven fram och delar med sig av sin syn på War Machine. Hon har själv bevittnat hans aggressivitet på nära håll.

Vi var alla på en födelsedagsfest och han var där med sin flickvän. Han var där tidigt och blåste till och med upp ballonger. Men sen började han ta droger och när hans flickvän började prata med en av mina vänner gick han fram och örfilade henne. När några killar gick för att be han sluta så tappade han det totalt. Hans ögon var helt blanka, det var som att snacka med en vägg.

Haven berättar han War Machine vid samma fest även knockade den manlige porrstjärnan .

Han gick på vem som helst, folk som inte ens konfronterat honom. Han knockade Alec Knight totalt, han stod bara där med en drink och cigg i handen. Jag är inte han så jag vet inte vad han gjorde. Han tog steroider då så vem vet vad som försiggick i hans huvud. Jag vet inte om han har mentala problem, han kan vara bipolär. Men jag har aldrig sett någon tappa det så där.

Christy Mack på sjukhuset.

Christy Mack på sjukhuset.

Alec Knight

Alec Knight

War Machine i rätten.

War Machine i rätten.

[sc:link ]

Fortsätt läsa